OR REGISTER
Register    FAQ    Search


Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: starting bases in coops
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 3:59 am 

Joined: Thu Dec 02, 2010 8:08 am
Posts: 106
sorry i know this has been asked for before but carnt ssem to find it ..
can we please be able to choose what base we start from in coops . it takes so long to all get the right base when learning a new map as it is alot easier to do it if we start from the same base every time


Top
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: starting bases in coops
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 5:37 am 
User avatar

Joined: Fri May 07, 2010 11:59 am
Posts: 176
Location: Germany
oh yes. asked several times for it. would be very helpful especailly for the hard and insane ones.


Top
 OfflineProfile  
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

©2009 Bandera Games LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group