OR REGISTER
Register    FAQ    Search


Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pursue doesn't work with transport!
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 9:35 pm 
Battle Dex Testing Team
Battle Dex Testing Team
User avatar

Joined: Tue Apr 27, 2010 7:06 pm
Posts: 348
Location: Munich
I just played vs merlin74, used transport on my inf and set it to pursue the enemy inf. It showed the yellow arrow as usual. Then I replayed the last turn after which the transport lost vision (known bug, I already reported this) and as I remember the arrow was gone ( I did not undo anything, since I already submitted). When the turn started, the transport didnt pursue the inf but shot at the recon nearby. Later when I tried to pursue said inf again with the same transport, instead of showing the yellow arrow, it set the transport to move to the inf's location.
Please fix this!

This is the match, but I doubt the replay will be of any help:
http://battledexgame.com/game.php?game_id=23052

In addition to this, on the last turn I think it said "airlift cancelled unit does not exist anymore" or something like that (visible in the replay). No idea where that came from.


Top
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Pursue doesn't work with transport!
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 12:00 am 

Joined: Mon Dec 27, 2010 11:54 am
Posts: 75
this pursue bug already happen to me, my heli just didnt go for the recon that was just 1 hex from it


Top
 OfflineProfile  
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

©2009 Bandera Games LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group